Nevis Spa

Aparatul IPL

Paseste intr-o lume initiatica a relaxarii si lasa-te rasfatat de terapeutele centrului nostru SPA.

Aparatul IPL APARATUL IPL – Impulsuri cu lumina pulsatorie pentru epilare definitiva

Aparatul IPL – Impulsuri cu lumina pulsatorie pentru  epilare definitiva este o inovatie in materie de epilare definitiva atat pentru EA cat si pentru EL.

IPL este abrevierea denumirii Intense Pulse Light (Lumina Intens Pulsata), fiind folosita atat in domeniul medical cat si cosmetic, procedura ce functioneaza prin emiterea unor impulsuri de inalta intensitate cu ajutorul unei lampi speciale. Lumina pulsata este absorbita de melanina din firul de par, condusa catre folicul unde este transformata in energie, distrugand astfel celulele germinale care hranesc radacina firului de par.

Pentru rezultate maxime este necesar sa respectati unele recomandari:

  • nu folosi ceara, penseta sau epilatorul cu cel putin 3 saptamani inainte
  • pe toata durata tratamentului indeparteaza parul de pe zona tratata doar cu crema epilatoare (aceasta se foloseste cu minim o saptamana inainte) sau cu lama
  • inainte de fiecare sedinta de epilare definitiva rade parul de pe zona respectiva cu 1-2 zile inainte, astfel incat acesta sa aiba 1-3 milimetri (suficient de lungi ca sa poata transmite lumina catre radacina si indeajuns de scurte ca sa nu se piarda intensitatea luminii pe lungimea lor)
  • pe parcursul tratamentului evita expunerea la soare cu o saptamana inainte si dupa sedinta de epilare definitiva

În comanda ta
Începe să scrii pentru a vedea rezultate