Image Alt

Impachetari

  /    /  Impachetari

Impachetari

Impachetari cu Parafango

Parafango este un amestec de parafina cu namol marin bogat in oligoelemente, pentru o aplicare si o indepartare usoara. Namolul marin ajuta la eliminarea toxinelor, stimularea circulatiei si revitalizarea pielii. Parafina creeaza un efect de minisauna, deoarece capteaza caldura si creste circulatia sanguina locala. Rezulatatul este eliminarea toxinelor, o hidratare profunda cu un efect de lunga durata.

 

Impachetari cu namol catifelat in Termocuverta

Termocuverta este un tratament inovativ, cu numeroase avantaje : eliminarea celulitei, tonifierea musculaturii, pierdea in greutate, remodelarea siluetei. Termocuverta numita si minisauna, este compusa din 3 zone cu reglare electronica independenta a temperaturii ce face posibila personalizarea programelor de reducere a grasimi de pe abdomen, umeri si picioare.

 

Impachetari cu Rassoul, argila minerala purifianta 100% natural in termocuverta

Acest ritual are efect fortifiant grație virtuților sale astringente, lasând pielea netedă, fermă, catifelată și discret parfumată.

 

Scrub de la Marea Moartă în termocuvertă
Relaxează, purifică, hidratează și stimulează regenerarea celulară grație abundenței de minerale: zinc, magneziu, calciu, conferind suplețe și catifelare pielii.

.